Skoleskibet Danmark 19/500 Nr. 5005

3.500,00 kr.

På lager

Varenummer BB-5005 Kategorier ,

Beskrivelse

Flot model af Skoleskibet Danmark i serien Limited Edition. Der er kun lavet 500 eksemplarer til verdensmarkedet, og de er alle nummeret.

 

Kun 1 stk tilbage nr. 19 ud af 500

Originalen
Skibet er en tremastet fuldrigger hjemmehørende i København, og er bygget i stål i 1933. Hun afløste det forliste skoleskib København. Hun har plads til 80 elever og 15 besætningsmedlemmer.

Når hun ikke er på togt, ligger hun i Flådestation Frederikshavn. Hun administreres af MARTEC.

Tekniske data på originalen
– Længde: 77,0 meter (total)
– Længde: 59,8 meter (skrog)
– Bredde: 10,0 meter
– Dybdegang: 5,2 meter
– Deplacement: 737 tons
– Højde: 39,6 meter (fra vandlinje til mastetop)
– Motorydelse: 357 kW
– Antal sejl: 26
– Sejlareal: 1632 m2

Byggesættet
“Limited Edition” betyder at modellen er fremstillet i et meget begrænset antal, som skal fordeles over hele verdenen. Når modellen er udsolgt, udgår den for altid af sortimentet.

Byggesættet har tidligere været i Billing Boats sortiment. I forbindelse med de ændringer, der er udført på originalen gennem de sidste mange år, har Billing Boats produceret et helt nyt byggesæt (nye tegninger, nye dele etc.), så byggesættet svarer til originalen.

Modellen er en træmodel med spanter på køl, som beklædes med abachi-lister. Det anbefales derfor, at man anvender Byggebedding ved samling af modellen. Alle de store dele i træ er laserskåret, og der medfølger stof til sejl. Komplet sæt fittings medfølger.

Sværhedsgrad: Meget øvet

 

Billing Boats
Privat hjemmeside om skibet

 

Lignende produkter